Rootsi sotside juht teeb maakondadesse lepitusvisiidi

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatide liider Håkan Juholt koos erakonna sekretäri Carin Jamtiniga ühisel pressikonverentsil.
Sotsiaaldemokraatide liider Håkan Juholt koos erakonna sekretäri Carin Jamtiniga ühisel pressikonverentsil. Foto: SCANPIX

Rootsi sotsiaaldemokraatide liider Håkan Juholt teeb maakondadesse lepitusvisiidi pärast üürikompensatsioonidest puhkenud meediakära.

Juholt rääkis täna, et tahab kuulda poolehoidjate arvamusi partei võimaliku tuleviku kohta, vahendas Ilta-Sanomat Online.

«Sattusin tagakiusamise ohvriks ja mind tembeldati petturiks. Ma pean saama teada, kuidas see on mõjunud valijatele,» rääkis ta Rootsi TV hommikuprogrammis.

Erakonnajuhi väitel peetakse küsitavaks vaid kahte tema 750st reisiarvest. «Praegusel hetkel olen kindlasti kõige karmimalt süüdistatud poliitik,» tõdes ta.

Rootsi sotsiaaldemokraatide täidesaatev nõukogu otsustas reedel üksmeelselt usaldada kuluhüvitiste ja reisikompensatsioonide tõttu sekeldustesse sattunud Juholti.

«Kui tunnen, et kirg, rõõm ja toetus on kadunud, siis pean tegema järeldusi,» nentis märtsi lõpus erakonna juhiks valitud mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles