Vene välisministeeriumi sõnul on Lavrovi fotol ravitoime (13)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene välisministeeriumi foto Sergei Lavrovist.
Vene välisministeeriumi foto Sergei Lavrovist. Foto: Facebook

Vene välisministeerium teatas Facebooki postituses, et välisminister Sergei Lavrovi fotol on ravitoime ning see võib esile kutsuda kurjade vaimude väljaajamist.

«Kandke planeedi valupunktidele,» instrueeris Vene välisministeerium Lavrovi foto all eile.

Kui reaktsioonid sotsiaalmeedias on mingi indikaator, võib fotol olla tõepoolest raviv jõud – paljud internetikasutajad on asunud aktiivselt välisministri üle nalja viskama.

«Olge ettevaatlikud, võib põhjustada eksortsismi,» säutsus üks Twitteri kasutaja pildi all, millel kujutatakse Lavrovi fotot Moskva välisministeeriumi hoone ees.

«Parem kui teelehed,» sekundeeris tabloid Life News, vihjates rahvameditsiinis kasutatavale taimele.

Üks Twitteri kasutaja vihjas, et Lavrovi foto võiks ravida ka Brasiilia vutistaari Neymari, kes on tuntud valugrimassides murul väänlemise poolest.

Teine sotsiaalmeediakasutaja monteeris Lavrovi foto Nõukogude estraaditähe ja riigiduuma saadiku Jossif Kobzoni laubale, kes eelmisel nädalal haiglasse toimetati. Pildi allkiri palub: «Ära ole haige».

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles