Trumpi endise kampaaniajuhi luksuslik elu võib igaveseks lõppeda

Neeme Raud
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Manafort Washingtoni kohtumaja juures tänavu juunis. Praegu peetakse Manaforti üle kohut Virginias, kuid peagi ootavad poliitikastrateegi uued protsessid ka pealinnas.
Paul Manafort Washingtoni kohtumaja juures tänavu juunis. Praegu peetakse Manaforti üle kohut Virginias, kuid peagi ootavad poliitikastrateegi uued protsessid ka pealinnas. Foto: JONATHAN ERNST/Reuters/Scanpix

Et paremini mõista, mis mees on sel nädalal USAs Virginia osariigis kohtu ette astunud poliitkonsultant Paul Manafort ja mille üle kohtumõistmine käib, tuleb esiteks siirduda Kiievisse. Ukraina pealinna lähedal praeguses Mežõgirja looduspargis asub 2014. aastal Ukraina presidendi kohalt tõugatud ja nüüd Venemaal redutava Viktor Janukovõtši endine residents (loe: loss).

«Ei, kuldset tualetipotti Janukovõtšil siin küll ei olnud,» selgitas mulle esmaspäeval tema kunagistes valdustes tuuri teinud ekskursioonijuht Tatjana. «Kuldse poti mõtles välja meedia, et kogu seda meeletut luksust veelgi paksemates toonides maalida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles