Melania Trump vastandab end LeBron Jamesi küsimuses abikaasale (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika Ühendriikide president Donald Trump ja esileedi Melania Trump.
Ameerika Ühendriikide president Donald Trump ja esileedi Melania Trump. Foto: Carolyn Kaster / AP / Scanpix

Melania Trump kiitis LeBron Jamesi vähem kui päev pärast seda, kui president Donald Trump NBA korvpalluri vaimse võimekuse Twitteris kahtluse alla seadis.

«Televisiooni kõige lollim inimene, Don Lemon, intervjueeris just LeBron Jamesi. Õnnitlused talle, sest ta suutis Jamesi näidata intelligentsena, mis pole kerge ülesanne. Mulle meeldib Mike!,» säutsus Trump reedel Twitteris.

Järgmisel päeval ütles Melania Trumpi kõneisik, et esileedi toetab Jamesi tööd laste heaks. 

«Paistab, et LeBron James töötab selle nimel, et teha järgmise generatsiooni hüvanguks häid asju ja nagu alati, julgustab esileedi kõiki lapsi puudutavate probleemide osas avatud dialoogile,» ütles pressiesindaja uudisteportaalile CNN. 

Selline seisukoht avaldati vaid mõni tund pärast Trumpi säutsu Twitteris, milles ta seadis kahtluse alla Jamesi vaimse võimekuse. 

Paistab, et esileedit ei mõjuta Jamesi suhtumine presidenti ja ta ei lase ka Trumpil mõjutada enda arvamust korvpallurist. Muu hulgas teatas kõneisik, et Melania Trump võib külastada kooli, mille James eelmisel nädalal Ohios avas. 

LeBron James avas Ohio osariigis kooli nimega I Promise School.
LeBron James avas Ohio osariigis kooli nimega I Promise School. Foto: Phil Long / AP / Scanpix

See pole esimene kord, mil esileedi väljendab avalikult oma abikaasast erinevaid vaateid või tegutseb demonstratsioonivaimus. Kui jaanuaris räägiti presidendi seotuses pornostaariga, murdis esileedi traditsiooni ja sõitis Kapitooliumi mäele eraldi autos. 

Esileedit on kritiseeritud selle eest, et ta valis üheks oma tegevusvaldkonnaks sõbralikkuse õpetamise sotsiaalmeedias. Seda on president Trumpi käitumist arvestades peetud irooniliseks.

«Ma olen teadlik, et inimesed on skeptilised, et mina selle teemaga tegelen. Mind on kritiseeritud minu pühendumise pärast ja ma tean, et see jätkub. Ent see ei takista mind tegemast seda, mis on õige,» ütles esileedi.

Juunis külastas ta Texase ja Arizona osariike USA-Mehhiko piiril, et oma silmaga näha migrantidega toimuvat.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles