Venezuela presidenti üritati droonidega kõrvaldada (1)

Kerstin Meresma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venezuela presidendi Nicolas Maduro ihukaitsjad teda väidetava atentaadikatse eest varjamas. FOTO: Xinhua/ap/scanpix
Venezuela presidendi Nicolas Maduro ihukaitsjad teda väidetava atentaadikatse eest varjamas. FOTO: Xinhua/ap/scanpix Foto: Xinhua/ap/scanpix

Venezuela presidendile Nicolás Madurole korraldati laupäeval riigi pealinnas Caracases väidetavalt droonidele kinnitatud lõhkeseadeldistega atentaat.

Lõhkeseadeldised õhiti Maduro pea kohal, kui ta rahvuskaardi 81. sünnipäeval sõjaväelastele kõnet pidas. Ühel hetkel keset kõnet vaatasid Maduro ja tema abikaasa Cilia Flores taevasse ning võpatasid, kuna seal kärgatas plahvatus. Sündmust edastati otseülekandena riigitelevisioonis.

«Majanduse taastumise tund on saabunud ja me vajame... » sõnas president, kui kaamerad temalt kõrvale pöörati. Ihukaitsjad toimetasid Maduro kiiresti minema ja telepildis näidati rivis seisvaid mundrites sõjaväelasi, kes kiiresti laiali valguma hakkasid. Seejärel ülekanne katkes ilma selgitusteta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles