Lusikas püksi või sundabiellu: Ühendkuningriigi noori pannakse jõuga mehele (6)

Kerstin Meresma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Inglismaal Leedsis asuva kooli Co-operative Academy õpilased lusikatega. Lennujaama turvakontrollis avastatud lusikas võib päästa noore välismaale abielluma saatmisest.
Põhja-Inglismaal Leedsis asuva kooli Co-operative Academy õpilased lusikatega. Lennujaama turvakontrollis avastatud lusikas võib päästa noore välismaale abielluma saatmisest. Foto: Co-operative Academy/Swns.com/scanpix

Briti teismelisi sunnitakse välismaal abielluma, seejärel neid vägistatakse ja rasestatakse, et nende abikaasadele viisad saada. Ühendkuningriigi siseministeerium ignoreerib probleemi.

2012. aastal sunniti hoolimata immigratsiooniametnike ja sotsiaalhoolekande hoiatustest Ühendkuningriigis abiellu arengupeetusega naine, kelle vaimne tase on võrdne seitsmeaastase lapse omaga. Väidetavalt maksis Pakistani mees, kel oli raskusi Briti viisa saamisega, naise isale 20 000 naela (22 300 eurot).

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles