Video: Hiinas vuras autode vahel rull-kostüümis mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis autokaameraga jäädvustatud rullitavast mehest.
Kuvatõmmis autokaameraga jäädvustatud rullitavast mehest. Foto: Kuvatõmmis videost

Hiina Urumqi linna elanikele avanes hiljuti üllatav vaatepilt: linnateedel vuras autode vahel mees ebatavalise sõiduvahendiga, milleks oli isetehtud rull-kostüüm. 

 

Rull-kostüümid kasutavad väikeseid rattaid, mis kinnituvad sõitja torso ja jäsemete külge. Nende abil on võimalik teedel edasi liikuda erinevates positsioonides ja saavutada selleks märkimisväärne kiirus: kuni 125 kilomeetrit tunnis. 

Hiina valvekaamerate pildile jäi sõidukite vahel oma kõhu peal rullitav mees. Tal õnnestus seda teha mõne minuti, kuni sündmuskohale saabusid politseinikud ja ta kinni pidasid. Mehele esitati süüdistus Hiina iikluseeskirjade ja avaliku korra rikkumises.

Politsinikele ütles mees, et ta oli saanud inspiratsiooni Jackie Chani põnevuskomöödiast «CZ12». Tema sõnul on akudel töötavale kostüümile lisatud kaugjuhtimise võimalus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles