Trump mõistis aasta pärast Charlottesville'i sündmusi rassismi hukka (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA president Donald Trump 8. mail, mil ta allkirjastas otsuse Iraani tuumaleppest loobumiseks.
USA president Donald Trump 8. mail, mil ta allkirjastas otsuse Iraani tuumaleppest loobumiseks. Foto: Jonathan Ernst / Reuters/ Scanpix

USA president Donald Trump mõistis laupäeval, ühe inimelu nõudnud eelmise aasta Charlottesville´i rahutuste aastapäeval hukka rassismi kõigis selles vormides.

«Rahutused Charlottesville's aasta tagasi tõid kaasa arutu surma ja lõhenemise,» kirjutas Trump Twitteris. «Me peame rahvana ühte hoidma. Mõistan hukka rassismi ja vägivalla kõigis selle vormides. Rahu kõigile ameeriklastele!»

Virginia osariigis Charlottesville'i linnas puhkesid 2017. aasta 12. augustil vägivaldsed kokkupõrked valgete ülemvõimu toetuseks meelt avaldanud paremäärmuslaste ning vastumeeleavaldajate vahel. Rahutuste käigus sõitis rahva sekka auto ning selle tagajärjel sai üks inimene surma ja üheksa viga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles