Jaht Ohio eraloomaaiast põgenenud lõvidele ja tiigritele sai läbi

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika Ühendriikide Ohio osariigi politseinikud lasid maha 49 eksootilist looma, kes põgenesid kohalikust eraloomaaiast.

Maakonna šerifi Matt Lutzi sõnul on tapetute seas näiteks 18 tiigrit ja 17 lõvi, vahendas CNN. Lisaks õnnestus elavana kinni püüda kuus looma: kolm leopardi, kaks ahvi ja üks grisli, kes toimetati Columbuse loomaaeda.

Praeguste andmete järgi pääses põgenema 56 looma, kellest seni on vabaduses üks ahv. Oletuste järgi võis ahvist saada mõne kiskja kõhutäis.

Puuridest vabadusse pääsenud loomade seas oli gepardeid, hunte ja erinevat liiki karusid.

Piirkonna koolidele anti korraldus tunnid ära jätta ja kohalikel elanikel soovitati õue mitte minna.
Loomad pääsesid õues asunud puuridest põgenema üleeile. Loomaaia omanik leiti samast juurest surnuna, olles sooritanud enesetapu.

Šerif Lutzi sõnul lasi mees end maha vahetult pärast puuriuste avamist.

Maakonna šerif rääkis eile meediale, et politsei sai esimesed loomade põgenemisele viitavad telefonikõned teisipäeva pärastlõunal. Piki põhimaanteed sõitnud inimesed teatasid, et teeääred näevad välja justkui Aafrikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles