Vihane töömees lõhkus Inglismaal palgavaidluse pärast viis uhiuut villat (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks lõhutud majadest Buntingfordi linnakeses Inglismaal.
Üks lõhutud majadest Buntingfordi linnakeses Inglismaal. Foto: East Hertfordshire Rural Police / Twitter

Saamata palga tõttu pahane ehitaja lõhkus kahte ekskavaatorit kasutades Inglismaal Hertfordshire’i krahvkonnas viis ehitusjärgus villat, tekitades sellega 2,5 miljoni naela (2,8 miljonit eurot) kahju.

Laupäeval Buntingfordi linnakeses Londonist umbes 50 kilomeetrit põhjas hooneid lõhkuma asunud 31-aastane mees olla tühjana seisnud maju lammutades naernud ja oma kätetööst fotosid jäädvustanud.

Hävitustööd jälginud kohalikud elanikud pelgasid, et mees asub ründama ka nende kodusid, kuid ehitaja olla neile kinnitanud, et lõhkus vaid maju, kus ta oli töötanud ning mille eest oli talle tasu maksmata jäänud.

Politsei kutsunud Elaine Francois kirjeldas vaatepilti kui maavärinat või pommiplahvatust. «Kui politsei kohale jõudis, ütles ta, et talle pole makstud ja sellepärast käitus ta nii. Ta oli täiesti rahulik,» rääkis naine.

Samuti naabruskonnas elava William Griffithsi sõnul oli mees kinnitanud, et pole ohtlik. «Ta tuli ekskavaatorist välja ja ma mõtlesin, et tore, ta lõpetas. Aga siis jätkas ta lõhkumist. Ta tundus õnnelik,» lausus ta. «Kui politsei ta käeraudades minema toimetas, et tekitanud ta mingeid probleeme.»

Ühe tänava ääres reas olevad uued villad olid peaaegu valmis ning inimesed oleks saanud neisse mõne nädala pärast sisse kolida. Nüüd tuleb aga hooned võib-olla hoopis lammutada.

Ehitaja on endiselt vahi all.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles