Medvedev kutsub videos venelasi sulgpalli harrastama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Medvedev sulgpallist rääkimas.
Dmitri Medvedev sulgpallist rääkimas. Foto: kremlin.ru

Ehkki Venemaa president Dmitri Medvedev pole erinevalt Vladimir Putinist kunagi erilise spordifanaatikuna silma paistnud, paljastas ta täna, et on kirglik sulgpallimängija.

Kremli kodulehele üles pandud videopöördumises annab tennisesärki ja dresse kandev Medvedev esmalt loengu sulgpalli headest külgedest ning mängib seejärel Putiniga ise pisut sulgpalli, vahendas AFP.

Medvedev, kes on viimastel aastatel küll kaalus alla võtnud, pole kunagi üritanud jäljendada oma mentori Putini eeskuju, kes avalikkuses korduvalt särgi ära on võtnud. Ainus füüsiline tegevus, mille harrastamist Medvedev ise varem on tunnistanud, on jooga.

Videos ütleb Medvedev, et sulgpalli ei harrasta mitte üksnes presidendid, vaid seda tegi ka kosmonaut Juri Gagarin. Lisaks aitavat sulgpall võtta vastu paremaid otsuseid, märkis Medvedev.

«Elus aitab see eri probleeme lahendada, sest see, kes hästi sulgpalli mängib, võtab otsuseid vastu kiiresti. See tähendab, et tal on olemas tahe saavutada tulemusi,» sõnas ta.

Video on saanud Vene blogijatelt põlastavaid kommentaare. Näiteks «Jak Sol» kirjutas Medvedevi Facebooki lehele sarkastiliselt: «Sulgpall – eks see tõesti päästab Venemaa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles