Ecuadoris hukkus bussiõnnetuses 24 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuskohal.
Õnnetuskohal. Foto: Xinhua / Xinhua/Sipa USA

Ecuadoris hukkus teisipäeval bussiõnnetuses 24 inimest ja veel 22 sai vigastada, teatasid võimuesindajad.

Enamik hukkunutest olid Colombia ja Venezuela kodanikud.

"Buss sõitis koidu hakul Pifo ja Papallacta linna vahel maanteel otsa teisele sõidukile, paiskus ümber ja tabas tee ääres kolme maja," ütles julgeolekuametnik Christian Rivera. Hukkunute seas on kolm Ecuadori kodanikku, kes istusid sõidukis, millele buss otsa sõitis. Kaks ohvritest olid alaealised.

"Töö keskendub Colombia ja Venezuela kodanike tuvastamisele. Neist suurem osa hukkus," ütles julgeolekuametnik.

Colombias registreeritud buss oli teel pealinna Quitosse.

"See oli kõuelaadne heli, kui buss meie kodusid tabas. Jooksin välja ja seal oli täielik õudus. Osad inimesed olid elus ja osad polnud," kirjeldas kohalik elanik Michelle Manay.

Kõrge politseiametnik Patricio Carillo ütles ajakirjanikele, et ilmselt ütlesid bussil üles pidurid

Ecuadoris juhtus alles nädalavahetusel üliraske bussiõnnetus, kui kiirteel paiskus üle katuse vutifänne vedanud buss. Surma sai 12 ja sai vigastada 30 inimest. Õnnetus juhtus pühapäeval, kui jalgpalliklubi Barcelona SC fännid olid pärast oma meeskonna viigiga lõppenud matši lähedal asuva Cuenca meeskonnaga tagasiteel kodulinna Guayaquili.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles