Lennurajalt välja sõitnud lennuk süttis põlema

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi täna öösel Denveri lennuväljal, kus süttis põlema stardi ajal lennurajalt väljasõitnud Boeing 737.
Kiirabi täna öösel Denveri lennuväljal, kus süttis põlema stardi ajal lennurajalt väljasõitnud Boeing 737. Foto: Reuters / Scanpix

Täna öösel sõitis USAs Denveris lennurajalt välja Coninental Airlines lennuk ning süttis põlema. Õnnetuses sai viga 38 inimest.

Startima asunud Continental Airlines lennuk sõitis Denveri lennuväljal lennurajalt välja jõeorgu ning reisijad olid sunnitud lennukist lahkuma avariiväljapääsude kaudu, teatas AP.

Haiglasse viidi 38 reisijat, kahe inimese seisund on kriitiline. Denveri tuletõrjeülema Patrick Hynesi sõnul süttis põlema lennuk parem külg. Salongi sulanud plastikdetailid kukkusid alla istmete peale.

Põlengu tekkepõhjus pole esialgu teada. Kohale saabunud päästjad iseloomustasid toimunut sõnaga sürrealistlik. «Olukord meenutas filmi, mõned inimesed tulid suitsust välja ronides mäest üles,» sõnas Hynes.

Denveri lennuvälja pressiesindaja Jeff Greeni sõnul suudeti põlengule kiiresti piir peale panna.

Boeing 737 pardal oli 112 inimesest, 107 reisijat ja viis meeskonnaliiget.

Õnnetuse põhjus ei ole veel selge. Ilm Dennevris oli külm, kuid lennuki stardi ajal kell 18.20 kohaliku aja järgi lund ei sadanud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles