Sõbranna sillalt alla lükanud tüdrukut ootab süüdistus (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tüdruk lükati alla ligi 20 meetri kõrguselt sillalt.
Tüdruk lükati alla ligi 20 meetri kõrguselt sillalt. Foto: EPA / Scanpix

Washingtoni osariigi prokurörid soovivad esitada süüdistuse 18-aastasele tüdrukule, kes lükkas sillalt alla oma 16-aastase sõbranna, põhjustades talle mitmeid kehavigastusi.

7. augustil lükkas 18-aastane Taylor Smith sillalt alla oma 16-aastase sõbranna Jordan Holgersoni. Kuna tüdruk polnud vettehüppeks valmis, maandus ta kõhuli ja murdis mitu ribi, tema söögitoru sai muljuda ning hingetoru viga.

Juhtumiga uurimisega tegelesid vahetult pärast selle asetleidmist kohalikud ametivõimud, kes on otsustanud sündmuse tõsiduse tõttu selle üle anda prokuröridele, et lükkaja saaks kohase karistuse.

«Ma läksin sillale ja minu sõbranna tuli sinna koos minuga,» sõnas Holgerson. «Sõbranna hakkas lugema numbreid, ent ma ei arvanud sellest midagi. Ma ütlesin talle, et ta ei loeks numbreid, sest ma ei kavatsenud hüpata tema lugemise peale. Ma polnud veel hüppamiseks valmis. Ja siis ta lükkas mind.»

Holgersoni sõnul aitas üks vaba päeva veetnud esmaabitöötaja ta veest välja kividele, lisaks aitasid teda teised juuresviibijad, kes püüdsid teda rahustada.

«Sillalt alla kukkudes püüdsin ma end sättida paremasse asendisse, et võiksin maanduda sirgelt pea ees, aga see ei õnnestunud mul,» sõnas tüdruk.

Arstide sõnul võib tüdruk veel kuus nädalat valusid tunda ja kuus kuud on tal keelatud sporti teha, ent ta on õnnelik, et on elus.

Lükkaja ei ole nõustunud ajakirjanikega rääkima, aga ta teeb koostööd juhtumit uuriva politseiga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles