Video luksusrestoranis einestavast Naši liidrist põhjustas tüli

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vassili Jakemenko.
Vassili Jakemenko. Foto: SCANPIX

Kremli-meelne noorteliikumine Naši palus meedial eemaldada video, kus nende liider sööb õhtust ühes Moskva luksuslikumas restoranis.

Pühapäeval internetis avalikustatud mobiilivideos istub Naši föderaalkomissar Vassili Jakemenko Moskva kesklinnas asuvas Mario restoranis, kui teleajakirjanik ja tuntud seltskonnategelane Ksenia Sobtšak temalt intervjuud küsis, vahendas RIA Novosti.

Esialgu lubas Jakemenko intervjuu ka anda. «Ainult tingimusel, kui te olete objektiivne ja usute, mis toimub tegelikult, mitte ainult teie peas,» lausus Jakemenko, kes seejärel muutis siiski oma meelt ning keeldus intervjuust.

Naši teatel pole videos küll midagi sensatsioonilist, kuid sellele vaatamata paluti meedial video internetist eemaldada, kuna see rikub nende väitel isikukaitse seadusi.

Küll aga rünnati avalikult Peterburi kunagise linnapea Anatoli Sobtšaki tütart Kseniat, keda nimetati odavaks prostituudiks, kes oma sekkumisega saboteeris perekondliku õhtusöögi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles