Denveri lennuõnnetuse kannatanutest lebab haiglas viis inimest

Mari Kamps
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Colorados Denveri lennuväljal libises rajalt välja ja süttis põlema Continental Airlinesi reisilennuk Boeing 737-500, viga saanud 58 inimesest lebab haiglas viis inimest.


Riikliku transporditurvalisuse ameti esindaja Robert Sumwalti sõnul oli lennuki pardal kokku 110 reisijat ja viis meeskonnaliiget, vahendas AFP.

Haiglasse toimetati viis inimest, nende vigastuste kohta Sumwalt üksikasju ei avaldanud.

Boeing 737 hakkas eile öösel lahkuma Denverist, et võtta suund Texasesse Houstoni lennuväljale, rääkis lennujaama pressiesindaja Jeff Green.

Lennuk valmistus õhkutõusmiseks, kuid libises rajalt välja jäärakusse. Boeingu rattad tulid alt ära, lennuki kere lebas vastu maad.

Sumwalti sõnul rikkus ulatuslik põleng lennuki parema külje, salong sai tulekahjustusi ja üks mootoritest kukkus kerest eemale.

Inimesed evakueeriti lennukist liugteede kaudu, põleng kustutati kiiresti ära.

Greeni sõnul on praegu liiga vara öelda, kas ilm mängis õnnetuses mingit rolli või mitte. Varem oli teatatud tugevast tuulest, maandumisrada oli aga lumest  puhastatud ja kuiv.

Denveri rahvusvaheline lennuväli hoiatas inimesi lennureiside tühistamise pärast, kuna pool maandumisrada on ka täna suletud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles