Kruiisilaevalt merre kukkunud naine ootas päästmist 10 tundi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine ootas Horvaatia ranniku lähedal Aadria meres päästmist kümme tundi.
Naine ootas Horvaatia ranniku lähedal Aadria meres päästmist kümme tundi. Foto: Caro / Rupert Oberhäuser / Caro / Rupert Oberhäuser / Scanpix

Briti naine päästeti 10 tundi pärast seda, kui ta Horvaatia ranniku lähedal kruiisilaeva pardalt merre kukkus.

«Ma kukkusin laevalt Norwegian Star,» ütles 46-aastane naine Horvaatia meediaväljaandele HRT. «Ma olin vees 10 tundi, siis need suurepärased inimesed päästsid mu. Ma olen väga õnnelik, et olen elus.»

Naine toimetati tervisekontrolliks kiirabiautosse.

«19. augusti hommikul kukkus laeva Norwegian Star pardalt vette reisija, kes oli teel Veneetsiasse,» sõnas laevafirma Norwegian Cruise Lines kõneisik.

«Juhtunust teavitati rannavalvet ja sellele järgnesid otsingud ning pääseoperatsioon. Meil on hea meel teatada, et reisija leiti elusana, ta on praegu stabiilses seisundis ja ta on viidud edasiseks raviks Horvaatiasse. Me oleme väga rõõmsad, et ta on nüüd väljaspool ohtu ja saab varsti kokku oma perekonna ja sõpradega.»

Pardalt kukkumise asjaolud pole teada.

Horvaatia Kaitseministeeriumi kohaselt osalesid päästeoperatsioonis patrull-laev ja lennuk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles