Melania Trump kavatseb üksi Aafrikat külastada (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA esileedi Melania Trump.
USA esileedi Melania Trump. Foto: AFP/SCANPIX

USA esileedi Melania Trump sõidab hiljem sel aastal Aafrikasse, teatas esmaspäeval tema büroo, rohkem üksikasju sõidu kohta on oodata lähinädalatel.

"Tegemist on minu esimese Aafrika-reisiga ja ma ootan suure innuga enda harimist probleemides, millega lapsed sel kontinendil silmitsi seisavad, ning samas õppida selle rikka kultuuri ja ajaloo kohta."

Ei ole veel selge, millal Ühendriikide esileedi Mustale mandrile sõidab, kuid tema kommmunikatsioonijuhi Stephanie Grishami sõnul teeb Valge Maja selle üksikasjad teatavaks lähinädalatel.

Melania Trump on eelnevalt külastanud üksi Kanadat ja saatnud mitmel visiidil oma abikaasat.

Esileedi reis peaks eelkõige keskenduma heategevusprojektidele.

"Ma ootan kannatamatult võimalust rõhutada edukat humanitaartööd ja arenguprogramme, mida on mitmes riigis tehtud," lisas Trump.

USA president ei ole pärast ametisseastumist veel Aafrikas käinud ning on väidetavalt halvustanud selle kontinendi riike.

Melania Trump viitas pehmemale lähenemisele, öeldes, et "me oleme üleilmne kogukond ja ma usun, et tõeline viis üksteiselt õppida on läbi avatud dialoogi ja ideedevahetuse".

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles