Donbassis hukkus neli Ukraina sõdurit (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lahingus Ida-Ukrainas sai surma viis sõdurit.
Lahingus Ida-Ukrainas sai surma viis sõdurit. Foto: STRINGER / Sputnik / Scanpix

Ida-Ukrainas sai täna surma neli ja haavata seitse Ukraina sõdurit, kes hoidsid tagasi separatistide rünnakut, ütles Ukraina kaitseministeerium.

Kaitseministeeriumi kõneisiku Dmõtro Gutsuljak sõnul lähenes vaenlane umbes kell kuus hommikul suurtükitule varjus Ukraina mehhaniseeritud brigaadi eesliinile Luganski oblastis Krõmskes ja üritas hõivata Bahmuti maantee vaatlusposte.

«Brigaadi juhatus saatis rünnakut tagasi lööma reservid ja andis vastutuld, mille tulemusena löödi vaenlane tagasi. Vastase kaotusi täpsustatakse,» ütles Gutsuljak.

Ukraina president Petro Porošenko kinnitas täna Kiievis relvanäitust avades nelja sõduri surma ja seitsme vigasaamist. Porošenko andmeil kaotasid Luganski separatistid kaheksa meest surnute ja üksteist haavatutena, Ukraina vägi aga taastas lahutusjoone.

«Venelased üritavad alatult Minski leppeid rikkudes rünnata meie sõjaväe positsioone, kuid meie vägi ja relvad on juba teistsugused,» ütles president.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles