Venemaa kulutab sõjalise taristu rajamisele 10 aastaga triljon rubla (4)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene sõjatehnika.
Vene sõjatehnika. Foto: Reuters / Scanpix.

Venemaa eraldab sõjalise taristu rajamiseks aastatel 2018-2027 üks triljon rubla, ütles kaitseministri asetäitja Timur Ivanov neljapäeval.

Tegemist on osaga riiklikust relvastusprogrammist.

Ivanov ütles, et esimest korda on osana riiklikust relvastusprogrammist kiidetud heaks ühe triljoni rubla eraldamine investeeringuteks 10 aasta jooksul.

"Programm alustas tööd sel aastal ja esimene osa investeeringutest on juba ära kulutatud," ütles asekaitseminister ümarlauakõnelustel, millel arutati Vene kaitseministeeriumi ehituskompleksi arendamist.

Relvajõudude ülemjuhataja ja kaitseministri seatud peamiste eesmärkide seas on relvastuse ja sõjatehnika tarnete sünkroniseerimine ja nende jaoks vajaliku taristu ehitamine, ütles Ivanov.

Ta märkis, et 2018. aastaks on eraldatud sõjalise taristu rajamiseks umbes 117 miljardit rubla ning sama palju ka eraldatakse ka 2019. aastaks.

2018. aastal tuleb sõjaväel käiku anda ligi 3500 hoonet ja muud rajatist, ütles asekaitseminister.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles