Hillary Clinton meenutab, kuidas nad McCainiga Tallinnas viina võtsid (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillary Clinton.
Hillary Clinton. Foto: Charles Krupa / AP / Scanpix

Eile jagas oma mälestusi CNN-ile lahkunud senaator John McCainist USA presidendikandidaat Hillary Clinton, kes kirjeldas muu hulgas mälestusväärset õhtut, kui nad McCainiga Tallinnas viina võtsid.

Teiste mälestuste seas tuli jutuks, kuidas nad käisid koos McCaini ja teiste kolleegidega ametlikel külaskäikudel.

«Meil oli lõbus ja me saime palju nalja. Oli ka sellega seotud joomisi,» meenutas Clinton ühiseid reise ajal, kui nad mõlemad olid 2000. aastatel USA senati liikmed.

Selle peale ütleb ajakirjanik, et Clinton peab jutustama nendest viina-shot'idest.

«Meie kõige kuulsam kogemus viina-shot'idega oli Tallinnas, Eestis. Me olime seal, sest John sai aru, et Eesti on Venemaa eesliinil. Kuigi me kõik lootsime, et Venemaa on hea partner, oli meil põhjust olla murelik. Nii et me veetsime mälestusväärse õhtu hotellis Tallinna raekoja platsi kõrval,» jutustas Clinton, kuidas nad koos senaatoriga Tallinnasse jõudsid.

Vastuseks ajakirjaniku väitele, et ta on kuulnud, et see oli Clintoni idee, hakkas Clinton naerma ja ütles, et ta ei võtaks seda omaks. «Ma arvan, et see oli vastastikusel kokkuleppel ette võetud julgustükk. Küll aga oli meil kombeks öelda, et mis juhtub Tallinnas, jääb Tallinnasse.»

John McCain külastas Tallinna veel 2016. aastal, kui ta kohtus peaministri Jüri Ratasega.
John McCain külastas Tallinna veel 2016. aastal, kui ta kohtus peaministri Jüri Ratasega. Foto: Krishan Chand/SIPA / Krishan Chand/SIPA
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles