USA koolipoiss võttis endalt homofoobse kiusamise pärast elu (16)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamel Myles.
Jamel Myles. Foto: twitter.com

Üheksa aasta vanune Jamel Myles teatas suvel emale, et on gei ja ootab kooli algust, et seda ka teistele öelda. Neli päeva pärast kooli algust võttis poiss endalt elu.

Leia Pierce lausus telekanalile KDVR-TV, et tema poeg Jamel avaldas talle suvel, et on gei. Naise sõnul soovis poiss minna kooli ja öelda seda ka oma klassikaaslastele, kuna tundis, et on selle üle uhke.

Neli päeva pärast neljanda klassi algust Joe Shoemakeri põhikoolis otsustas Jamal aga endalt elu võtta. Leia Pierce leidis poja surnukeha eelmisel neljapäeval. Denveri linna politsei käsitleb juhtumit enesetapuna.

«Mu poeg rääkis minu vanimale tütrele, et lapsed koolis soovitasid tal ennast ära tappa,» lausus Pierce. «Ma olen nii kurb, et ta murega minu juurde ei tulnud. Ma olen endast väljas, kuna ta arvas, et see on tema ainus võimalus.»

Pierce`i sõnul oli poiss kohkunud ilmega, kui avaldas emale, et on gei. Naise sõnul kinnitas ta pojale, et armastab teda sellegipoolest.

Pierce loodab, et tema poja surm suudab tõsta teadlikkust koolikiusamise osas.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles