Filmitäht Gerard Depardieud süüdistatakse vägistamises (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Depardieu.
Gerard Depardieu. Foto: Said Tcarnaev/RIA Novosti

Noor naisnäitleja süüdistab Prantsuse filmitähte Gerard Depardieud vägistamises ja seksuaalses kallaletungis, teatavad õiguskaitses töötavad allikad.

Ühe advokaadi sõnul eitab Depardieu süüdistusi «täielikult», teatas uudisteagentuur AFP.

22-aastane näitlejanna ja stsenarist, kelle nime pole mainitud, esitas 69-aastase Depardieu vastu ametliku süüdistuse esmaspäeval.

Väidetavad kuriteod olevat aset leidnud käesoleval kuul Pariisis ühes Depardieule kuuluvas elukohas.

Näitlejanna esitas kuriteo kohta avalduse Prantsusmaa lõunaosas Lambescis, kust see saadeti edasiseks menetluseks Pariisi prokuratuuri.

Filmitähe kaitsja Herve Temime avaldas veendumust, et Depardieu jääb vähemalt kuni uurimise lõpuni vabadusse. «Mul oli Gerard Depardieuga pikk kohtumine ja ma olen täiesti veendunud, et tema süütus saab kinnituse,» ütles kaitsja Prantsuse raadiole.

Depardieu on mänginud umbes 170 linateoses ning ta pälvis 1990. aastal Cannes’is filmi «Cyrano» eest parima meesnäitleja auhinna. Sama rolli eest nomineeriti ta Oscari auhinnale.

Depardieu on pälvinud tähelepanu ka Prantsuse maksuseaduste kritiseerimisega, Belgiasse kolimisega ning lähedaste suhete pärast Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles