Väike tüdruk elas pärast ema äkksurma kaks päeva üksi

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pärast ema äkksurma pidi kolmeaastane Uus-Meremaa tüdruk kaks päeva üksi kodus hakkama saama, süües juustu, lasagna-jäänuseid ja piima ning otsides lohutust oma kaisukarult Possumilt, kirjutab ajaleht Irish Independent.


Tüdruku onu Pete Silberty sõnul rääkisid nad Wellingtonis elanud lapse ema Lauren Silbertyga viimati 19. oktoobril. Kaks päeva hiljem helistasid nad 28-aastase naise sõbrale, kes elas tema naabruses. Sõber tunnistas, et näeb majas liikumas küll Laureni väikest tütart Shylah’t, aga mitte tema ema. Seepeale otsustas perekond helistada politseisse.

«Emme ei ärka üles,» ütles tüdruk kohalejõudnud korrakaitsjatele.

Pete Silberty sõnul pidi laps pärast seda katsumust mitu päeva haiglas veetma. «Nüüd on temaga kõik korras,» oletas onu.

«Kuigi, kui me kirstu suruaial hauda lasksime, osutas ta sellele ja ütles «Emme on seal sees.»,» lisas Pete Silberty. «See oli üsna südantlõhestav.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles