Valge Maja väljastas Trumpi ja Putini tippkohtumise meenemündi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trumpi ja Putini kohtumise meenemünt.
Trumpi ja Putini kohtumise meenemünt. Foto: twitter.com

Valge Maja väljastas ajalooliste hetkede seerias meenemündi, millega mälestatakse USA president Donald Trumpi ja Venemaa riigipea Vladimir Putini kohtumist Helsingis.

Väljaande New York Times ajakirjanik Kenneth Vogel teatas nädalavahetusel Twitteris, et Valge Maja kommunikatsioonibüroo on saanud valmis mündi, millega meenutatakse Helsingi tippkohtumist.

Trump ja Putin kohtusid Soome pealinnas 16. juulil. Kui Moskvas käsitleti kohtumist suure eduna, siis USA-s sattus president Trump laialdase kriitika alla suutmatuse tõttu võtta Putinit 2016. aasta presidendivalimistesse sekkumise eest vastutusele.

Meenemünti on võimalik ette tellida Valge Maja suveniiripoe veebilehelt ning selle maksumus on sada dollarit. Tegu on seeria viienda mündiga, esimesed kolm on pühendatud Põhja-Korea diplomaatiale, neljas aga Ühendriikide kosmosevägede loomisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles