Elon Musk nimetas Tai koopapäästjat lastevägistajaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elon Musk.
Elon Musk. Foto: Joe Skipper / REUTERS / Scanpix

Tesla tegevjuht Elon Musk nimetas alusetute süüdistuste käigus Tai koopast lapsi päästnud Briti tuukrit lastevägistajaks.

Musk keeras rünnakutes Briti tuukri Vernon Unsworthi vastu peale järjekordse vindi, nimetades sukeldujat lastevägistajaks.

Musk sattus esmalt terava kriitika all oma juulikuise säutsu tõttu, milles nimetas Unsworthi pedofiiliks. Viimaks oli Musk sunnitud tuukri ees vabandama.

Eile avaldas Buzzfeed kaks e-kirja Muskilt, kes nimetas nendes Unsworthi üksikuks valgenahaliseks inglise meheks, kes on viimased 30 aastat Tais käinud, et seal lapspruutidega aega veeta.

Väljaanne lisas, et on uurinud Unsworthi tausta, kuid ei ole leidnud Muski väidetele mingit alust.

Unsworth, kes teatas pärast esialgseid solvanguid Twitteris, et kaalub Muski vastu seaduslikke samme, on nüüd kohtuasja algatanud.

«Elon Muski tegevus räpaste ja valelike süüdistuste avaldamisel härra Unsworthi vastu ei ole vabandatav. Musk loodab kohtusse sattuda ja ta ka väärib kohtusse sattumist. Küll ta jõuab sinna,» kirjutas Unsworthi advokaat väljaandele The Guardian.

Tesla tegevjuht ja leiutaja pakkus üleujutatud Tham Luangi koopast 12 poisi päästmiseks oma miniallveelaeva prototüüpi, kuid päästemeeskond ei soovinud seda ebapraktilisuse tõttu kasutusele võtta

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles