Alabama poliitik kaebas Borati näitleja pedofiiliasüüdistuste tõttu kohtusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sacha Baron Cohen ja Roy Moore.
Sacha Baron Cohen ja Roy Moore. Foto: AP / Scanpix

Alabama osariigist Senatisse kandideerinud Roy Moore kaebas laimusüüdistuste alusel kohtusse näitleja Sacha Baron Coheni, kes oli teda oma saates «Who Is America?» pilanud.

Baron Coheni satiirisari «Who Is America?» on sattunud esimese tõsisema probleemi otsa, sest Alabama senaatoriks kandideerinud vabariiklane Moore kaebas näitleja kohtusse ja nõuab endale emotsionaalse kahju tekitamise eest 95 miljonit dollarit.

Eile Washington DC ringkonnakohtusse esitatud pöördumine süüdistab Baron Cohenit Moore`i laimamises ja väidab, et Moore kannatas äärmise emotsionaalse pinge all, kuna saade kujutas teda vääralt seksuaalkurjategija ja pedofiilina.

Moore nõustus osalema episoodis, milles eriüksuslaseks maskeeritud Baron Cohen tutvustab pedofiilide leidmise seadeldist, mis Moore`i läheduses piiksuma hakkab.

Senatisse kandideerides pidi Moore seisma silmitsi süüdistustega, mille kohaselt oli ta kolmekümnendates eluaastates prokuröriametit pidades seksuaalsuhetes juba 14 aasta vanuste lastega.

Eelmise aasta novembris süüdistas Moore`i seksuaalsetes väärtegudes üheksa naist. Moore on süüdistusi eitanud.

Enne saates osalemist allkirjastas Moore ka avaldamislepingu, kuid ütles hiljem, et dokument on kehtetu, sest see sõlmiti valedel alustel.

Moore on esitanud kaebuse ka telekanali CBS ja tasulise televisioonibrändi Showtime vastu. Baron Coheni esindajad keeldusid esialgu kohtuasja kommenteerimast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles