PERSOON. Nixonile hukatuslikuks saanud ajakirjanik on häda kaela toonud ka Trumpile (4)

Kerstin Meresma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Watergate'i paljastamises põhirolli mänginud Washington Posti ajakirjanikeduo Bob Woodward (paremal) ja Carl Bernstein 1973. aastal.
Watergate'i paljastamises põhirolli mänginud Washington Posti ajakirjanikeduo Bob Woodward (paremal) ja Carl Bernstein 1973. aastal. Foto: AP/Scanpix

Kui Bob Woodward kandideeris 1970. aastal esimest korda tööle kuulsasse Washington Posti, sai ta kogemuse puudumise tõttu eitava vastuse. Kaks aastat hiljem kajastas ta sama väljaande ridades juba Watergate’i skandaali.

Bob Woodward lükkas ümber Trumpi väite, et tema viimane raamat on pettus, ja hoiatas, et avalikkus alahindab Valges Majas valitseva olukorra tõsidust. Enne raamatu avaldamist antud intervjuus sõnas ajakirjanik, et vaid vähestel Valge Maja ametnikel on alles kübegi austust presidendi vastu ja paljud neist ignoreerivad riigi huvide kaitsmiseks tema korraldusi.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles