Prantsusmaal sai autorünnakus viga kaks inimest (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse politsei.
Prantsuse politsei. Foto: THIBAULT CAMUS / AP / Scanpix

Prantsusmaa lõunaosas Nîmesis sai ööl vastu tänast autorünnakus kergelt viga kaks inimest ning kahtlusalune peeti kinni, ütlesid pealtnägijad ja ametnikud.

Kõigepealt sõitis juht baari ees seisnud rahvahulga sekka ja seejärel otsa turvatõketele, mille taha auto pidama jäi. Juht oli 32-aastane mees ja arvatakse, et ta on kohalik.

Kahtlusalune üritas pärast auto seiskumist põgeneda, kuid rahvahulk pidas ta kinni, sõnas kohalik prokurör Eric Maurel. Intsident leidis aset öösel kella 1 ajal.

Mees oli arreteerimise hetkel vaimses segaduses ja toimetati haiglasse, lisas Maurel.

Mõne pealtnägija sõnul hüüdis mees rünnaku ajal araabia keeles «Allahu Akbar!». Juurdlusega seotud allika sõnul ei ole politseil tõendeid, mis viitaksid mehe radikaliseerumisele.

Pealtnägijate sõnul seisis baari ees umbes 50 inimest. Turvatõkked olid paigaldatud nädalavahetusel algavaks festivaliks, milles osaleb igal aastal tuhandeid inimesi.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles