Video: Lõuna-Korea pastor sundis kultuse liikmeid üksteist peksma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shin Ok-ju.
Shin Ok-ju. Foto: twitter.com

Lõuna-Koreas tegutsenud Grace Roadi kiriku pastor Shin Ok-ju peksis kultuse liikmeid ja sundis neid üksteise kallal vägivalda tarvitama.

Shini osas algatatud juurdluse käigus on ilmnenud videomaterjal, milles naine peksab kogunemiste käigus kultuse liikmeid ja sunnib neid üksteise kallal vägivalda tarvitama. 

Lõuna-Korea politsei uurib väiteid, et naine pidas Fiji saarel kultust, mille liikmed pidid tasuta töötama ja võtma osa vägivaldsetest rituaalidest.

Pastor Shin vahistati eelmisel kuul koos kolme koguduseliidriga, kui nad maandusid Souli Incheoni lennujaamas.

Fiji saarele on kolinud aastast 2014. umbes 400 inimest, mil Shin ennustas, et Lõuna-Koread tabab näljahäda ning Fiji on tõotatud maa, kus inimesed saavad ellu jääda.

Grupi saabudes konfiskeeriti neilt aga väidetavalt passid ning sunniti ilma tasuta töötama ja vägivaldsetes rituaalides osalema. Väidetavalt oli peaksmine vajalik, et inimestest saatan välja ajada.

Lõuna-Korea politsei jagatud videomaterjalis nähtav peksmine toimus koguduse Korea harus, kuid tunnistajate sõnul jätkus vägivald ka Fijil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles