USA kirurgi kahtlustatakse sadade naiste vägistamises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sadade naiste vägistamises süüdistatav Grant William Robicheaux (vasakul) ja teda aidanud tüdruksõber Cerissa Laura Riley.
Sadade naiste vägistamises süüdistatav Grant William Robicheaux (vasakul) ja teda aidanud tüdruksõber Cerissa Laura Riley. Foto: HO / AFP / Scanpix

USA California osariigi ametivõimud süüdistavad kirurgi ja tema tüdruksõpra patsientide uimastamises ja vägistamises, uurijate sõnul võib paaril olla sadu ohvreid.

38-aastast kirurgi Grant William Robicheaux’d süüdistatakse ohvrite uimastamises ja vägistamises. Juurdluse käigus konfiskeeriti tema mobiiltelefon ja uurijate sõnul paljastus, et kirurgil võib olla sadu ohvreid.

Kirurgi aitas tema 31-aastane tüdruksõber Cerissa Laura Riley, kes aitas mehel baarides või pidudel naistega tutvuda, neid uimastada ja mehe korterisse toimetada, kus naised vägistati.

Osa juhtumeid filmiti üles ja väidetavalt oli kirurgi telefonis kokku üle tuhande videoklipi.

«Tõendite põhjal usume, et võib olla palju seni tuvastamata ohvreid,» ütles uurija Tony Rackauckas.

Robicheaux ja Riley eitavad süüdistusi.

Neli aastat tagasi osales Robicheaux kohtingusaates, kus kurtis, et kiire elutempo tõttu on tal keeruline leida oma ellu õige naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles