Indias toimetati toruga vägistatud seitsmeaastane kriitilises seisus haiglasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laps Indias vägistamisvastasel meeleavaldusel.
Laps Indias vägistamisvastasel meeleavaldusel. Foto: CATHAL MCNAUGHTON / REUTERS/Scanpix

India pealinna New Delhi haiglas viibib kriitilises seisundis seitsmeaastane tüdruk, keda vägistati metallist veetoruga, vahendab CNN.

Tüdruku ema istus mitmetunniselt operatsioonilt intensiivraviosakonda naasnud tüdruku voodi kõrval. Täpselt millise toruga tüdrukut rünnati, pole selge.

Vägistamisega seoses on vahistatud üks 21-aastane mees. Rünnak pandi  toime linna kirdeosas Shahdara linnaosas.

Delhi Naiste Nõukogu esinaise Swati Maliwali sõnul piinles tüdruk leidmise hetkel suurte valude käes ning tal oli suur verekaotus. «Töötame hetkel taastusraviplaani kallal,» sõnas ta. «On äärmiselt kahetsusväärne, et vägistamisjuhtumid Delhis jätkuvalt nii tavalised on.»

Maliwali sõnul on tüdruk pärit vaesest perekonnast ja meelitati parki, kus teda rünnati. «Mul pole sõnu valu kirjeldamiseks, mida tüdruk tundis. Juba alatoitunud, seisab tal ees pikk võitlus,» lisas ta. «Toetame teda tema kohtulahingus, et kindlustada ründajatele surmanuhtlus. Esitame kompensatsioonitaotluse ja üritame tüdrukut rehabiliteerida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles