Linnapea tappis hobuse nahka pistnud hiiglasliku alligaatori

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Judy Cochran (vasakul) koos hobuse tapmises kahtlustatud alligaatoriga.
Judy Cochran (vasakul) koos hobuse tapmises kahtlustatud alligaatoriga. Foto: twitter.com

Hiljuti Texase osariigis asuva linna Livingston linnapeaks valitud 73-aastane Judy Cochran lasi maha hiiglasliku alligaatori, kes väidetavalt sõi mõne aasta eest ära tema minihobuse.

Paari aasta eest kadus Judy Cochrani rantšos minihobune, esmaspäeval tappis naine ligi 270 kilogrammi kaaluva alligaatori, keda kahtlustas hobuse nahkapistmises.

Cochranile kuuluva rantšo territooriumil asub mitmeid tiike, ühes neist elas ka hobuse söömises kahtlustatud hiiglaslik alligaator. 

«Väiksemad alligaatorid ei oleks hobuse tapmisega hakkama saanud,» põhjendas Cochran, miks ta just tapetud alligaatorit hobuse nahkapistmises süüdistas.

Osa inimesi on alligaatori tapmise hukka mõistnud ja arvanud, et Cochran oleks võinud lasta looma mujale toimetada. 

Naise sõnul oleks alligaatori mujale viimine olnud lihtsalt tüütuse edasiandmine kellelegi teisele. Linnapea peab tapmist õigeks otsuseks ja ootab nüüd, et topiste valmistaja eemaldaks alligaatori pea ja valmistaks selle ette naise kabinetti paigutamiseks.

Alligaatori nahast kavatseb ta lasta teha saapad ja lihast valmistada lihapalle.

«Teen midagi kananagitsate sarnast. Need võivad olla veidi vintskemad, aga neid saab korralikult aurutada või hapupiimas leotada,» ütles naine. «Miski alligaatorist ei lähe raisku.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles