Iisraeli kaitseminister nõuab infolekete peatamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iisraeli kaitseminister.
Iisraeli kaitseminister. Foto: Amir Cohen / REUTERS/Scanpix

Iisraeli kaitseminister palus abi sisejulgeolekuametilt Shin Bet, et peatada salastatud informatsiooni lekkimine kaitseministeeriumi kohtumistelt.

Iisraeli kaitseministeeriumi lekked ei ole ebatavalised, kuid kaitseminister Avigdor Liebermani sõnul ei ole pühapäeval ministrite ja armee staabiülema Gadi Eisenkot kohtumise üksikasjade avalikkuseks tulek vastuvõetav.

Eisenkot hoiatas ministreid kohtumisel uue vägivalla puhkemise eest Läänekaldal ja Gaza sektoris, vahendas uudistekanal Hadashot.

Staabiülem ärgitas suurendama majandusabi palestiinlastele, et kompenseerida USA palestiinlastele mõeldud abisummade äralangemist.

Eisenkot hoiatas veel, et vägivallale võib anda hoogu Mahmoud Abbasi kõne ÜRO Peaassamblel järgmisel kolmapäeval, lisas Hadashot.

Lieberman kutsus Twitteris peaminister Benjamin Netanyahut andma korraldust Shin Betile peatada tulevikus sarnaste lekete kordumine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles