Mehhiko kuurortlinnas avasid relvastatud mehed tule inimeste pihta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõne aasta tagune foto Caletilla rannast.
Mõne aasta tagune foto Caletilla rannast. Foto: Enric MartÌ / AP

Mehhiko kuurortlinna Acapulco ühel kõige populaarsemal rannal avasid relvastatud mehed reedel tule restoranikülastajate pihta, surma sai üks mees ja haavata veel kaks inimest, teatasid võimuesindajad.

Guerrero osariigi julgeolekujõudude eestkõneleja Roberto Alvarez Heredia info kohaselt peatasid ründajad restorani ees auto ja hakkasid tulistama. Sihtmärgiks paistis olevat olnud restoranikülastaja, kes sai kohapeal surma.

Haavata said üks 20-aastane naine ja 28-aastane mees.

Rünnak leidis aset Caletilla rannas, mis on populaarne turistide seas.

Guanajuato osariigis tapeti samal ajal viis meest, kes elasid samal tänaval Pontobello linnas ja Chiapase osariigis lasti maha ajalehes El Heraldo de Chiapas töötanud reporter Mario Gomez.

Kartellidevägivald on Mehhikos tõsine probleem alates 2006. aastast, sestpeale on surma saanud üle 200 000 inimese. Eelmisel aastal registreeriti rekord - 28 702 ohvrit. Kadunuks on jäänud 37 000 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles