Bosnias vahistatud migrantidelt leiti tulirelvi (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bosnia politseinikud migrante valvamas.
Bosnia politseinikud migrante valvamas. Foto: Balducci/Sintesi/SIPA / Balducci/Sintesi/SIPA/Scanpix

Bosnia politsei vahistas nädalavahetusel pealinnas Sarajevos kaks Süüriast ja Alžeeriast pärit migranti, kelle juurest leiti tulirelvi, teatas politsei täna.

Tegemist on esimese korraga, kus läbi Bosnia Lääne-Euroopasse suunduvate migrantide juurest on leitud relvi, teatas politsei.

«Hetkel me ei tea, mida nad kavatsesid relvadega teha,» ütles politsei kõneisik. Korrakaitsjad leidsid migrantidega seotud paiku läbi otsides viis tulirelva, summuti ja üle saja ühiku laskemoona.

Kaks meest üritasid põgeneda pärast seda, kui politsei neilt dokumente küsis, aga nad peeti kiiresti kinni. Mehed vahistati eile õhtul. 34-aastane süürlane oli ametlikult riigis registreeritud, 23-aastase alžeerlase tausta alles uuritakse. 

Aasta algusest alates on Bosnia ja Hertsegoviinas registreeritud 15 000 migranti, kelle eesmärgiks on Lääne-Euroopasse pääsemine. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles