Austraalias otsitakse taga känguruid piinanud ja tapnud mehi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Känguru tahtis kakelda ja ei olnud valmis alla andma. Sellel kängurul pole looga mingit pistmist.
Känguru tahtis kakelda ja ei olnud valmis alla andma. Sellel kängurul pole looga mingit pistmist. Foto: / Caters News Agency/Scanpix

Austraalia politsei jahib kolme meest, keda süüdistatakse kängurute piinamises ja tapmises. Juhtum jõudis avalikkuse ette vaid mõni päev pärast seda, kui vahi alla võeti mees, kes ajas autoga emusid taga ja sõitis neile meelega otsa.

Lääne-Austraalia politsei avaldas täna tagaotsitavate meeste pildid, keda soovitakse juunis ja mais aset leidnud kängurute piinamise ja tapmise asjus üle kuulata.

Tagaotsitavatest avaldatud pildid.
Tagaotsitavatest avaldatud pildid. Foto: Lääne-Austraalia politsei

Ühel õõvastavast loomapiinamisjuhtumist jäädvustatud pildil on näha mehi kandmas kasteete (metallnukid).

Kängurutapjate jaht algatati veidi pärast seda, kui sotsiaalmeedias tekitasid raevu kaadrid mehest, kes autoga rallitades emusid alla ajab. Ühel juhul naeris ta jaanalinnu-sarnasest loomast üle sõites valjult. Juhtumiga seoses võeti reedel Victoria osariigis vahi alla 20-aastane mees, keda ootavad ees erinevad süüdistused seoses loomapiinamisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles