Sierra Leones hukkus liiklusõnnetuses 11 inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuskohal.
Õnnetuskohal. Foto: Olivia Acland / REUTERS

Sierra Leones hukkus liiklusõnnetuses vähemalt 11 ja sai kannatada veel 70 inimest, teatas teisipäeval kaitseministeerium.

Õnnetuse põhjustas pealinnas Freetownis sõjaväeveok, mis paiskus piduririkke tõttu ümber ja veeres mäest alla, ütles ministeeriumi esindaja Unisa Conteh.

Vigastatutest 57 on Feetowni sõjaväehaiglas. Mõnede vigastused on rasked. Meedikute hinnangul võib ohvrite arv veel kasvada.

Surma sai seitse sõdurit ja kolm tsiviilisikut. Veokis sõitnud sõdurid olid teel relvajõudude surnuaeda liiklusõnnetuses hukkunud seersandi matustele.

"Kinnitust on leidnud kaheksa sõduri ja kolme tsiviilisiku hukkumine. Veel 70 inimest sai vigastada," täpsustati armee ametlikus avalduses.

Tegemist oli viimaste aastate ühe ohvriterohkeima liiklusõnnetusega Sierra Leones. Politsei on alustanud õnnetuse asjolude selgitamiseks uurimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles