Jube lugu: Leningradi oblastis tabati 12-aastane inimsööja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pealuu. Pilt on illustreeriv.
Pealuu. Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Leningradi oblastis peeti kohaliku elaniku tapmise ning surnukeha tükeldamise ja kannibalismi eest kinni noormees ja 12-aastane tüdruk.

Tüdruku olid palunud kinni pidada Sotši politseiuurijad, aga see vaatepilt, mis avanes nende Peterburi kolleegidele, jääb asjaosalistele kauaks meelde, vahendab Fontanka.ru.

Kolmapäeval kella 9 paiku hommikul saabusid Leningradi oblasti Kirovski rajooni politseinikud Novinka küla ühte eramusse. Politseinike sõnul nägi sündmuspaik välja umbes nii: toas lebas 21-aastase peremehe surnukeha. Pea ja käed olid maha raiutud, kõht lõhki lõigatud, aga sisikond põrandale laiali loobitud.

Lähemal vaatlusel avastasid korravalvurid pliidilt panni, millel olid praetud inimliha tükid. Enamgi veel, kõrval olevalt pannilt leiti üles soojendatud ajud ning ahjust tapetu pea.

Varsti õnnestus operatiivtöötajatel kahtlusalused Novinka küla piiril tabada. Kinnipeetuteks osutusid 12-aastane Sotši koolitüdruk ning tema 22-aastane kaaslane, kes on pärit Altai kraist. Sotši politsei on tüdrukut taga otsinud juba alates käesoleva aasta algusest, kui tema vanemad teatasid, et laps on teadmata kadunud.

Teadaolevalt elasid noored kannibalid külas oma tuttava juures mitu päeva, kuid 2. oktoobri õhtul otsustasid nad maja peremehe tappa. Uurija küsimusele, miks nad eelistasid inimliha süüa, kõlas vastuseks: «Sest midagi polnud süüa.»

Leningradi oblasti uurimiskomitee algatas tapmise sätte alusel kriminaalmenetluse. Lisaks kahtlustatakse noormeest sugulises vahekorras olemist noorema kui 14-aastase isikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles