Palju teenib Boris Johnson Telegraphi kolumni eest?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boris Johnson.
Boris Johnson. Foto: Steven Paston / PA Wire/PA Images/Scanpix

Endisele Briti välisministrile Boris Johnsonile makstakse 275 000 naela (310 000 eurot) aastas iganädalase kolmuni eest päevalehes Telegraph, vahendab Independent.

Johnson loobus arvamusveerust, kui ta 2016. aastal välisministriks sai. Ta palgati sama tasu eest tagasi pärast välisministrikohalt tagasiastumist tänavu suvel.

Briti alamkoja liige Johnson kulutab oma kolumni kirjutamisele umbes 10 tundi nädalas ja ta teenib selle eest  22 916 naela 66 penni (25 864 eurot 16 senti) kuus ehk enam kui kaks tuhat eurot tunni eest.

54-aastase Johnsoni artiklid peaksid olema tasulised, kuid ta on neid korduvalt postitanud oma Facebooki-lehele, et inimesed neid tasuta lugeda saaksid.

Tema kolumnid on Telegraphile toonud palju tähelepanu, sest Johnson jagab seal oma mõtteid Brexiti ja peaminister Theresa May lahkumisplaani üle. Telegraphi arvamusveerul avaldas ta ka loo, kus võrdles burkasid kandvaid mosleminaisi postkastidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles