USAs lasti maha McDonald'sis kohvi oodanud maffiaboss

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonald'si silt USAs New Yorgi Bronxi linnaosas.
McDonald'si silt USAs New Yorgi Bronxi linnaosas. Foto: Richard B. Levine / Levine-Roberts/Sipa USA/Scanpix

Maffiaboss, kelle poeg sai viga kolme kuue eest toimunud tapmiskatses, lasti maha USAs New Yorgis Bronxi linnaosas asuva McDonald’si autoteeninduskassas kohvi oodates, vahendab New York Post.

71-aastane Sylvester Zottola, keda seostatakse Bonanno maffiaklannga, sai eile autos kohvi oodates kuulitabamuse pähe ja õlga. Zottola oli tellinud keskmise suurusega kohvi kaasa ja ei saanud minema sõita, sest oli lõksus kahe auto vahel.

Zottolale tungiti viimase aasta jooksul kallale kolm korda. 2017. aasta septembris Bronxis kodu lähedal kõndinud Zottolat pähe. Kaks kuud hiljem üritati teda maha lasta, kui ta autosse oli istumas.

Sama aasta detsembris sattus Zottola peale tema kodu rüüstanud kolmele kurjategijale. Üks neist pussitas teda kaela, misjärel ta kriitilises seisundis haiglasse toimetati.

Tema 41-aastane poeg Salvatore Zottola sai viga, kui arvatav palgamõrvar avas tema pihta tule tänavu juulis, kui ta kodu ees seisis.

Juulikuine tulistamine jäi ka turvakaameratele, kuid Salvatore Zottola keeldus ametivõimudega koostööd tegemast ja kedagi vahi alla ei võetud. Uurijad arvava, et kallaletung Salvatore Zottolale oli sõnum tema isale.

Eilse tulistamisega seoses kedagi vahi alla võetud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles