USAs arreteeriti Kavanaugh- vastastel meeleavaldustel koomik Amy Schumer ja supermodell Emily Ratajkowski (7)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USAs Washingtonis võeti vahi alla enam kui 300 meeleavaldajat, kes protestisid USA ülemkohtu kandidaadi Brett Kavanaugh vastu. Arreteeritute hulka kuulusid ka koomik Amy Schumer ja modell Emily Ratajkowski, vahendab CNN.

USA senatihoones korraldatud meeleavaldusele saabus sadu inimesi. Nad protestisid kolme naise ahistamises süüdistatud Kavanaugh vastu, kes on USA ülemkohtu kandidaat.

Washingtoni politsei teatel arreteerisid nad meeleavalduste käigus 302 inimest. Sündmuskohal filmitud videost on näha, et kaks kuulsust peeti kinni pärast seda, kui üks politseinik neilt küsis, kas nad tahavad arreteerimist.

«Täna võeti mind vahi alla, sest avaldasin meelt Brett Kavanaugh ülemkohtu niminatsiooni vastu. Tegu on mehega, keda mitu naist süüdistab seksuaalses rünnakus. Mehed, kes naistele haiget teevad ei tohiks saada võimule,» säutsus Ratajkowski.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles