Mehhiko sarimõrvaritest paar võis tappa 20 naist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vägivallaohvrite pildid Ecatepeci majadel.
Vägivallaohvrite pildid Ecatepeci majadel. Foto: HENRY ROMERO / REUTERS

Mehhiko sarimõrvaritest paar võis tappa koguni 20 naist, teatasid esmaspäeval võimuesindajad.

Kinnipeetud mees on üles tunnistanud kahekümne naise tapmise, kuid teatanud täpsemaid üksikasju vaid kümne kohta. Naine oli suhtes alistuvas rollis ja aitas mehel ohvreid lõksu meelitada.

Mehhiko politsei teatas reedel, et tabas pealinna Mexico äärelinnas Ecatepes paari, keda kahtlustatakse kümne naise tapmises ja ühe ohvri väikelapse müümises. Politsei oli paari vaatluse alla võtnud ja tabas kurjategijad, kui nad väljusid majast lapsevankriga, millest avastati inimjäänuseid, millest kurjategijad kavatsesid vabaneda kõrvalasuval hüljatud maatükil.

Politsei informatsiooni kohaselt leiti maatükilt veel laibatükke, kuid ohvrite tuvastamiseks on vaja teste.

"Eriti õudne oli see, et mees paistis oma tegude üle uhke ja rõõmus olevat. Ta põhjalikult kümmet ohvrit ja nende rõivastust. Nimetas nimed ja muid üksikasju," rääkis Mexico osariigi ülemprokurör Alejandro Gomez raadiojaamale Radio Formula.

Prokuröri sõnul tunnistas mees, et vägistas ohvreid enne tapmist. Enamik tapetutest olid üksikemad, keda meelitati kohale odavate lasteriiete pakkumisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles