Saksa kohus määras grupivägistamise eest vangi neli teismelist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljale teismelisele määrati grupivägistamise eest vanglakaristus.
Neljale teismelisele määrati grupivägistamise eest vanglakaristus. Foto: EPA/Scanpix

Saksamaal määrati vanglakaristus neljale teismelisele poisile, kes grupivägistasid sel kevadel 13-aastast tüdrukut. 

Saksamaa lääneosas asuva Wuppertali linna kohus määras vanglakaristuse neljale 14 kuni 17 aasta vanusele poisile, kes grupivägistasid Velberti linnas 13-aastast tüdrukut.

Süüdistajate sõnul varitses kaheksa poissi aprillis Velberti linnas koju kõndivat 13-aastast tüdrukut, kes tõmmati metsa ja grupivägistati. 

Kõik kaheksa kaebealust on Bulgaaria päritolu. Kuus neist astus Wuppertalis kohtu ette, kaks poissi põgenesid pärast sündmust koos perekonnaga Bulgaariasse, kus nad on vahistatud.

Grupi 15-aastasele ninamehele määrati nelja aasta ja üheksa kuu pikkune vanglakaristus, tema peamisele kaasosalisele nelja aasta pikkune vangistus. Süüdistuste kohaselt vägistasid mõlemad poisid tüdrukut kahel korral ja tekitasid talle tõsiseid kehavigastusi. 

Mõlemad poisid eitasid süüdistusi viimase hetkeni.

Veel kaks poissi said väiksema karistuse ja peavad vanglas veetma vastavalt kaks aastat ja ühe aasta ning kaheksa kuud ja kahele poisile määrati katseaeg.

Süüdistajad kasutasid kohtus ühe poisi telefonis olnud videot, millega tüdruku vägistamine jäädvustati ja sündmust pealt näinud ning sellesse sekkunud naise tunnistust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles