Jurmala linnapea viibis Šotimaal võõrutusravil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jurmala linnapea Gatis Truksnis.
Jurmala linnapea Gatis Truksnis. Foto: Edijs Pālens / LETA / Scanpix

Kuigi Jurmala linnapea Gatis Truksnis on ametlikult uimastite tarbimist eitanud, viibis mees kohaliku meedia andmetel käesoleva aasta aluses Šotimaal võõrutusravil.

Septembri lõpus teatati, et korruptsioonitõrjebüroo leidis nõela, millel olid kokaiini jäljed ja Truksnise DNA, mistõttu trahvis politsei meest ebaseaduslike uimastite omamise eest 100 euroga. Nüüd avalikustas kohalik meedia, et käesoleva aasta alguses viibis linnapea Šotimaal võõrutusravil.

Veidi aega pärast uimastitarbimise kahtlustuse ilmsikstulekut esitas opositsioon Truksnise vastu umbusaldusavalduse, mis eile siiski läbi kukkus ja Truksnisel linnapea ametikohal jätkata võimaldab.

Truksnis kinnitas, et ta pole uimastisõltlane ja seda kinnitasid tema sõnul ka narkoloogiakeskusele antud analüüsid.

Paraku on Truksnise peale pahased ka tema erakonnakaaslased. Läti Televisiooni (LTV) andmetel süüdistavad mitmed Truksnise parteikaaslased erakonnast Roheliste ja Talurahva Liit meest laupäeval toimunud seimivalimiste halvas tulemuses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles