Trump kutsus Kanye Westi Valgesse Majja lõunale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump (vasakul) ja Kanye West.
Donald Trump (vasakul) ja Kanye West. Foto: Andrew Kelly / Reuters / Scanpix

Räppar Kanye West kutsuti Valgesse Majja president Donald Trumpiga lõunatama, ütles presidendi pressiesindaja Sarah Sanders täna.

Kohtumisest võtab osa ka Trumpi väimees Jared Kushner, räägitakse tootmisest, vanglareformist, jõuguvägivalla ärahoidmisest ja vägivalla vähendamisest Chicagos, kus West üles kasvas. Valge Maja ei täpsustanud külaskäigu aega, aga New York Timesi (NYT) andmeil leiab see aset juba neljapäeval.

Esmalt kohtub West Kushneriga ning sööb seejärel Trumpiga lõunat. Räpparit on kõvasti kritiseeritud seoses tema hääleka toetusega Trumpi poliitikale. 

Trump ja West on omavahel korduvalt kiidusõnu vahetanud. Presidendi jaoks on aga Westi toetus olnud oluline, sest riigipea ei saa uhkustada just kuigi paljude kõrgeima kategooria staaride heakskiiduga oma tegevusele. 

Hiljuti kandis räppar telesaates «Saturday Night Live» mütsi, millel oli kirjas Trumpi kampaanialoosung «Make America Great Again». Paljude jaoks jääb arusaamatuks see, miks West toetab Trumpi, kes on korduvalt teinud mustanahaliste jaoks solvavaid avaldusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles