Mehhikos arreteeriti lapsevankris kehaosasid kärutanud paar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehhikos vähemalt kümne naise ja imiku tapmises kahtlustatav abielupaar.
Mehhikos vähemalt kümne naise ja imiku tapmises kahtlustatav abielupaar. Foto: EP/Scanpix

Mehhikos peeti kinni lapsevankris inimkehaosasid kärutanud abielupaar, keda kahtlustatakse vähemalt kümne naise tapmises, vahendab CNN.

Naine ja mees peeti kinni Mehhiko pealinna Mexico City Ecatepeci naabruskonnas, sest neid kahtlustati kümne naise tapmises. Meeskahtlusalune, Juan Carlos N. aga väidab, et ohvreid on kaks korda rohkem.

Politsei arreteeris abielupaari kolme naise ja kahekuuse imiku kadumisega seoses. Juan Carlos N. kirjeldas ülekuulamisel aga detailselt kümne naise surma asjaolusid ja ütles politseile, et vastutab abikaasaga veel kümne naise surma eest.

Ametivõimud leidsid abielupaari kodust kaheksa plastämbrit, milles olid tükeldatud kehaosas ja tsement. Plastikusse mähitud kehaosasid leiti ka majas asunud külmikust.

Politsei lootis Ecatepecis lapsevankriga jalutanud abielupaari juures leida kadunud kahekuuse imiku. Selle asemel avastasid nad tükeldatud kehaosad.

Mehhiko prokuröri Alejandro Gomezi sõnul peavad ametivõimud nüüd välja selgitama, kas abielupaari väited tapmiste kohta vastavad tõele või mitte. «Ta kirjeldas seda täiesti loomulikul viisil…ütleksin, et ta näis isegi õnnelik oma tegude üle,» kirjeldas Gomez Juan Carlos N-i ülestunnistust.

«Ta tahab, et inimesed näeksid tema pilti ja teaksid tema nime…nimetaksin teda sarimõrvariks,» lisas Gomez.

Paar, kellel on kolm last, tunnistas üles ka kahekuuse imiku tapmise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles