Trump pidas Kanye Westiga Valges Majas jabura kohtumise (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanye West ja Donald Trump Valge Maja Ovaalkabinetis.
Kanye West ja Donald Trump Valge Maja Ovaalkabinetis. Foto: Ron Sachs/SIPA /Scanpix

Muusik Kanye West külastas eile Valges Majas president Donald Trumpi ja rääkis veidra kohtumise käigus ajakirjanikele, miks ta vabariiklasi toetab.

«Mu ema ja isa lahutasid ja seetõttu ei olnud minu kodus kuigi palju meesenergiat ja lkisaks olen ma abielus ja mul on perekond, kus ei ole samuti palju meesenergiat – kuid see on kaunis,» alustas West põhjendamist, miks ta Trumpi toetab.

«Ma armastan Hillaryt (Clintonit) ja kõiki teisi, aga tema kampaania «Ma olen temaga» («I`m With Her») ei äratanud minus tundeid, sest ma olen nagu mees, kes ei saanud oma isa näha, kes ei saa oma pojaga palli mängida,» lisas West.

«Miski selle mütsi pähe surumise juures pani mind ennast Supermanina tundma,» lausus West oma «Make America Great Again» kirjaga mütsile viidates. «Sa tegid mind Supermaniks. See on mu lemmik superkangelane. Sa tegid minu jaoks Supermani keebi.»

Räppar märkis, et president Trump on kangelaslikul teekonnal. «Lõpetame tuleviku pärast muretsemise, sest kõik, mis meil on, on tänane päev,» lisas West. 

Valge Maja graafiku kohaselt pidanuks kohtumine keskenduma linnaplaneerimisele, tööjõu väljaõppele, afroameeriklaste töötusele ja kuritegevusele Chicagos.

Küsimusele, kas Trump oleks nõus, kui West tema kampaaniakohtumistel kõneleks, vastas president: «Ta võib minu eest kõneleda, millal iganes soovib. Ta on tark. Ta saab asjast aru.»

Trump ei välistanud ka seda, et Westist võiks saada tulevane presidendikandidaat: «See võib vabalt nii olla.»

Väljaanne Rolling Stone nimetas Westi ja Trumpi kohtumist kõige hullumeelsemaks Ovaalkabineti etteasteks ajaloos.

Westi abikaasa Kim Kardashian West on külastanud Valget Maja juba kahel korral, arutades presidendiga kriminaalõiguse reformi ja vangidele armu andmist.

Kanye kohtus presidendiga teist korda, esimene kohtumine leidis aset 2016. aastal New Yorgi Trump Toweris.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles