Tusk: kokkuleppeta Brexit on tõenäolisem kui varem

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile kritiseerisid Brexiti pooldajad Londonis Briti peaministri Theresa May lahkumislepet. 
Eile kritiseerisid Brexiti pooldajad Londonis Briti peaministri Theresa May lahkumislepet. Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP/Scanpix

Seekordne ELi riigi- ja valitsusjuhtide kohtumine Brüsselis algab täna õhtusöögiga, kus toidu kõrvale serveeritakse äärmiselt kahtlases seeditavuse astmes pala – lahutust Ühendkuningriigist.

Londonis käisid veel eile sisepoliitilised heitlused Brexiti leppe vastuvõetavuse üle. Nende mõju oli näha ka Brüsselis. Peaagu pool eile liidunõukogu Justus Lipsiuse maja riiuleil seisnud pressiväljavõtteist puudutas Brexiti-muret.

Täna Brüsselisse lahutusleppest rääkima saabuv Theresa May on viimastel päevadel olnud pingeliselt ametis omaenese valitsuses Brexiti asjas konsensuse leidmisega.
Täna Brüsselisse lahutusleppest rääkima saabuv Theresa May on viimastel päevadel olnud pingeliselt ametis omaenese valitsuses Brexiti asjas konsensuse leidmisega. Foto: Peter Nicholls/Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles