Briti kaitseminister sai sugeda parlamendis Instagrami kasutamise eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühendkuningriigi kaitseminister Gavin Williamson saabumas valituse nõupidamisele peaministri residentsis.
Ühendkuningriigi kaitseminister Gavin Williamson saabumas valituse nõupidamisele peaministri residentsis. Foto: Rob Pinney / ZUMAPRESS.com / Scanpix

Ühendkuningriigi kaitseminister Gavin Williamson sai parlamendi ametnikelt hurjutada Instagrami kasutamise eest alamkojas, kust ta postitas fotosid kõnet pidavast Briti peaministrist Theresa Mayst.

Kaitseminister postitas sotsiaalmeediasse pildi peaministrist üleeile, kui May kõneles parlamendis Brexitist. Foto juures oli tekst: «@theresamay esinemas oma avaldusega alamkojas.»

Ametnikud reageerisid aga järsult ministri otsusele teha istungisaalis pilte: nimelt kehtivad Briti parlamendis karmid reeglid fotode tegemisele ning pildistamine ja videote jäädvustamine on nii personalile kui külalistele lubatud vaid mõnes üksikus kohas kogu hoones.

Vastusena ühe Twitteri-kasutaja kuvatõmmisele Williamsoni postitatud fotost kirjutas parlamendi alamkoja pressikeskus: «Fotode tegemine pole alamkoja istungisaalis üldjuhul lubatud ja kui seda märgatakse või sellest antakse teada, palutakse kõnealusel isikul pildistamine lõpetada ning tuletatakse talle reegleid meelde.»

Samasse Twitteri-vestlusse sekkus ka Londoni politsei, kes vastas küsimusele, kas Williamsoni võiks nüüd ähvardada vahistamine, tiksuva kelle pildiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles